<b>activiteiten</b> driemo

 

Groep Driemo

Groep Driemo staat voor meer dan veertig jaar ervaring in de ontwikkeling van vastgoedprojecten. Driemo zorgt bovendien voor een lokale, op maat gesneden aanpak en levert daarbij telkens weer een totaalpakket af.
Dat doen wij op een heel eigen, solide manier. Wij hebben ons eigen studiebureau met aparte afdelingen voor de verschillende onderdelen van de burgerlijke bouwkunde: architectuur, calculatie, algemene werfopvolging, studietechnieken, interieurvormgeving,...

 

Een kijkje binnen de verschillende afdelingen:

  • CALCULATIE:

Wij maken een bestek en meetstaat op. Aan de hand daarvan berekenen we de kostprijs.

  • ARCHITECTUUR:

We werken architectuurplannen uit in eigentijdse stijl, met een prominente rol voor esthetiek, functionaliteit en technieken (sanitair, CV, ventilatie, isolatie,...).
Dit gebeurt in samenwerking met onze interieurarchitecte, die van meet af aan betrokken wordt bij het project.

  • TECHNIEKEN:

We bestuderen de technische aspecten van elk bouwproject tot in de puntjes: sanitair, verwarming, ventilatie, isolatie, elektriciteit, noem maar op. Daarbij houden we uiteraard rekening met alle geldende normen. Dit alles wordt vervolgens in lastenboeken gegoten.

  • WERFOPVOLGING:

Onze werfcoördinatoren zorgen ervoor dat de verschillende werken correct uitgevoerd worden, zowel op het vlak van timing als wat de technische eisen betreft. Ze staan in contact met de klanten en leveren uw woning of appartement in een onberispelijke staat af.

Referenties
  • INTERIEUR:

Van bouwplan tot woning, u kijkt achter de schermen mee. En vergeet niet: u heeft de touwtjes in handen. Onze interieurarchitecte Ilse leidt alles in goede banen. Zij staat aan de wieg van het project en loopt mee tot aan de eindmeet. Door haar nauwe betrokkenheid krijgt uw woning of appartement een stijlvolle uitstraling. Ilse helpt u bij het uitkiezen van de vloeren, wandtegels, keuken, en ander interieurmateriaal. U vertelt ons ook wat u in gedachten heeft voor uw elektriciteitsvoorzieningen, centrale verwarming en sanitair.

Als vanzelfsprekend kan u de volledige aankleding aan ons overlaten. Nl. schilderwerken, met deskundig kleuradvies, gordijnkeuze, armaturen, los en vast meubilair,...

Interieuradvies

 

  • VERKOOP:

U koopt rechtstreeks aan de bouwheer wat als voordeel heeft dat uw communicatie niet verloren gaat.
Er is slechts één aanspreekpunt voor de bespreking van de plannen en voor het uitkiezen van de materialen.

Wij hechten belang aan een persoonlijke aanpak. Enerzijds is er de mogelijkheid om als koper allerhande vragen te stellen, anderzijds bieden wij u passend advies.

Kiezen voor groep Driemo is opteren voor een totaalaanpak.

Onze Projecten

Agence Driemo

Kiezen voor Agence Driemo is kiezen voor veertig jaar ervaring in de residentiële sector aan de Westkust.
Daarbij kan u rekenen op onze raad en daad, zowel voor de aankoop van nieuwbouwappartementen als voor de verhuur van uw vakantiewoningen. Onze aanpak getuigt van kennis, durf en doorzettingsvermogen. Onmisbare kwaliteiten om een waaier aan boeiende projecten tot een goed einde te brengen. Het resultaat is telkens weer een doordacht concept, een kwalitatieve afwerking en een woning met talloze mogelijkheden.

Al onze projecten worden zorgvuldig geselecteerd. Daarbij hebben wij oog voor het evenwicht tussen schoonheid en functionaliteit. Enkel het beste is immers goed genoeg voor uw vastgoed.

Agence Driemo - Zeedijk 27, De Panne
Bezoek de website: www.agencedriemo.be
Telefoon: +32 58 41 51 36

Agence <b>Driemo</b> Bezoek de website

Renovatie Driemo

Wij zorgen ook voor (totaal) renovaties en verbouwingen.
“Als interieurarchitecte moet ik de wensen en behoeften van de klanten vertolken in een ontwerp dat volledig op hun maat gesneden is. Telkens een nieuwe uitdaging, en dat is geweldig!”

Renovatie Driemo - Egaalstraat 11, Izegem
Telefoon: +32 51 31 51 44

Renovatie <b>Driemo</b>