persoonlijk interieuradvies

Zodra u aanklopt bij Driemo, maakt u kennis met onze interieurarchitecte Ilse Loonis. Zij leidt het hele bouwproces in goede banen en zorgt voor een smaakvolle inrichting van uw woning of appartement. Bij haar kan u op elk moment terecht voor al uw vragen, suggesties, en bezorgdheden.

Dankzij de inbreng van Ilse staan interieur en exterieur bij ons niet los van elkaar. Net omdat zij van meet af aan betrokken wordt bij het ontwerp, vloeien beide aspecten naadloos in elkaar. Meer zelfs, door de nauwe samenwerking met de architect straalt uw woning/ appartement een ongeziene klasse uit. Uiteraard verliezen we comfort, functionaliteit en zorgvuldige materiaalkeuze niet uit het oog.

Eerst krijgt u uitgebreid het woord. Uw wensen worden in kaart gebracht. We peilen naar uw leefgewoonten en persoonlijke smaak. Draagt minimalistisch uw voorkeur weg, of toch liever een tijdloze stijl? Samen met u gaat Ilse op zoek naar het perfecte evenwicht tussen licht, ruimte en materiaal.

Sit back and relax. Het is alvast een voorsmaakje van wat u mag verwachten in uw toekomstige woonst. Ondertussen bouwen wij aan uw droomproject. Uw ontwerper, adviseur, begeleider en expert, wij zijn het allemaal. En uiteraard krijgt u niet alleen het eerste, maar ook het laatste woord!

Interieuradvies en coördinatie, onze sterke punten!

Haardwand in living van een nieuwbouwwoning in Beukenhof te Varsenare
Renovatie keuken te Menen
Renovatie keuken te Menen
Renovatie keuken te Menen
Renovatie keuken te Menen
Renovatie keuken te Menen
Renovatie keuken te Menen
Renovatie haardwand te Menen
Renovatie inkom te Menen
Renovatie haardwand in Residentie Stella Maris in De Panne
Een detail van de ingemaakte kast.
Interieur Varsenare - haardwand
Renovatie kinepraktijk te Rollegem-Kapelle
Renovatie kinepraktijk te Rollegem-Kapelle
Renovatie kinepraktijk te Rollegem-Kapelle
Wij hebben oog voor elk detail
Landelijke keuken
Koken op aardgas
Renovatie bureel te Izegem
Gerenoveerde landelijke keuken in appartement in Residentie Zeezicht
Haardwand in appartement in residentie De la Digue
Moderne keuken in de penthouse in residentie De la Digue
Penthouse in residentie De la Digue
Sfeerbeeld woning Beukenhof te Varsenare

Enkele voorbeelden

renovatie interieur

Wij zorgen ook voor (totaal) renovaties en verbouwingen. Aan de hand van 3D-beelden en grondplannen worden uw interieurwensen volledig uitgewerkt. Eens goedgekeurd, kunnen de werken van start gaan! Had u al gedacht aan verschillende verftinten gecombineerd met de kleuren van uw gordijnen, vloer en de rest van het interieur? Geen nood, wij denken met u mee!