Nieuwbouw in Tielt

Woonerf Haeghenhouck

Momenteel loopt er een tijdelijke actie bij de aankoop van een woning in Tielt. Je krijgt nl een kwaliteitsvolle  keuken* op maat met hoogwaardige toestellen van AEG of gelijkwaardig merk.

In een nieuw aangelegde zijstraat van de Driesstraat te Tielt, bouwt Bouwgroep Driemo 9 nieuwe gezinswoningen in een stijlvolle architectuur.
Op het Woonerf Haeghenhouck worden 4 moderne en 5 landelijke woningen gebouwd en dit vlakbij het centrum van Tielt. Hoewel het centrum vlakbij is, profiteer je van een rustige en veilige omgeving, die perfect is voor jonge gezinnen.
Tielt is een stad waar je alle voorzieningen bij de hand hebt. Er is een cultureel centrum, muziekacademie, kunstacademie, sportclubs, scholen,...Dit maakt de locatie compleet.

Deze 9 gezinswoningen hebben een ruime bewoonbare oppervlakte die varieert tussen 163 m² en 213 m². De grondoppervlaktes variëren van 250 m² tot 376 m²
Elk huis heeft een lichtrijke leefruimte, minimum 3 slaapkamers en een garage.
In de landelijke woningen is er zelfs mogelijkheid om extra ruimte te creëren gezien de zolder voorzien wordt van een vaste trap. 
Er werd tevens gedacht aan energiezuinig wonen door de aanwezigheid van zonnepanelen.

De ruime en kwalitatieve woningen worden sleutelklaar afgewerkt. Onze binnenhuisarchitecte begeleidt u bij het inrichten van de woning.
Vraag vrijblijvend het lastenboek aan. Ook de eigen tuin richt je in zoals je wil. Met speelgras voor de kids of een zonnig terras om te ontspannen.

Ben je op zoek naar een ruime gezinswoning? We helpen je graag verder!

Klik hier voor meer info: https://haeghenhoucktielt.be/ 

*keuken ter waarde van ca 11.500 euro (incl.btw) De exacte waarde is afhankelijk van het type woning en wordt vastgelegd bij de aankoop van de woning. Het bedrag van de keuken wordt niet uitbetaald als de koper opteert om zelf de keuken te voorzien. De beelden op de publicatie zijn illustratief. 

Woonerf Haeghenhouck, Nieuwbouw in Tielt
Tijdelijke actie: gratis keuken
9 ruime gezinswoningen in pastorie- of moderne stijl
Woonerf Haeghenhouck by night
4 moderne woningen
woning 1
woning 5
woning 9
Laatste 2 woningen te koop
gevels van de woningen
toestand op 12 december 2018
toestand op 12 december 2018
toestand op 18 december 2018
toestand op 12/10/2019
toestand op 12/10/2019
toestand op 21 augustus 2020
toestand op 21 augustus 2020
toestand op 21 augustus 2020
toestand op 8 oktober 2020
toestand op 8 oktober 2020
toestand op 8 oktober 2020

overzicht loten & plantekeningen

Vragen of interesse?

Heeft u vragen over dit project, of wenst u meer informatie? Contacteer dan geheel vrijblijvend Mieke Borret via 0488 / 24 37 65 of email (miekeborret@driemo.be). Klik desgewenst op de knop hiernaast om ons te contacteren via het algemene contactformulier.
Contacteer ons

Een greep uit onze projecten

X
Download bestand

Vul uw naam en e-mailadres in om dit document te kunnen downloaden.