Nieuwbouw in Gullegem

Woonerf Tombroek

LAATSTE WONING TE KOOP!

Woonerf Tombroek is een woonerf bestaande uit zes stijlvolle en ruime woningen, gelegen op de hoek van de Kleine Ieperstraat en de Tombroekdreef.
Dit is een zeer rustige ligging met een blijvend, open zicht op de velden en toch dichtbij zeer belangrijke invaslwegen zoals E403 richting Gent - Oostende, A19, richting Menen, Ieper,...

De bewoonbare oppervlakte van de laatste woningen bedraagt 178 m². De grondoppervlakte van bedraagt 221 m²
De woningen wordt sleutelklaar afgewerkt. Onze binnenhuisarchitecte begeleidt u bij het inrichten van de woning. Vraag vrijblijvend het lastenboek aan.

De woning telt drie ruime slaapkamers, een ruimte voor bureel of extra berging en een ruimte voor dressing. Bij de garage hoort een ruime wasplaats/berging.

De woning heeft een tuin en een eigen oprit naar de garage. De tuin is zuidwestelijk georiënteerd waardoor je volop kan genieten van de zon. Er is een prachtig uitzicht vanuit de tuin en vanuit de woning naar het gevrijwaard landschap.

Voor gezinnen met kinderen is het er gezellig en rustig vertoeven en kunnen ze naar hartenlust  spelen zonder het gevaar van het alledaags verkeer.

 

Woonerf Tombroek, Nieuwbouw in Gullegem
foto site
Open zicht gevrijwaard
De woning omvat een ruime living met glazen deur naar inkom
Vanuit de woning heb je zicht op de tuin en het landschap
foto leefruimte
Een idee van keuken
De badkamer is voorzien van een inloopdouche
de badkamer is ook voorzien van een ligbad
De woning telt 3 ruime slaapkamers
Slaapkamer 1
slaapkamer 2
slaapkamer 2
slaapkamer 3
slaapkamer 3

overzicht loten & plantekeningen

Vragen of interesse?

Heeft u vragen over dit project, of wenst u meer informatie? Contacteer dan geheel vrijblijvend Mieke Borret via 0488 / 24 37 65 of email (miekeborret@driemo.be). Klik desgewenst op de knop hiernaast om ons te contacteren via het algemene contactformulier.
Contacteer ons

Een greep uit onze projecten

X
Download bestand

Vul uw naam en e-mailadres in om dit document te kunnen downloaden.