2.500 € extra budget voor uw inrichting*
Nieuwbouw in Gullegem

Woonerf Tombroek

Woonerf Tombroek is een woonerf bestaande uit zes stijlvolle en ruime woningen, gelegen op de hoek van de Kleine Ieperstraat en de Tombroekdreef.
Dit is een zeer rustige ligging met een blijvend, open zicht op de velden en toch dichtbij zeer belangrijke invaslwegen zoals E403 richting Gent - Oostende, A19, richting Menen, Ieper,...

De bewoonbare oppervlakte van de woningen varieert van 180 m² tot 220 m². De grondoppervlakte van de loten varieert van 222 m² tot 443 m².

De woningen worden sleutelklaar afgewerkt. Onze binnenhuisarchitecte begeleidt u bij het inrichten van de woning. Vraag vrijblijvend het lastenboek aan.

Elke woning heeft drie of vier slaapkamers en een ruimte voor dressing. Bij de garage hoort telkens een hele ruime wasplaats/berging.

Elke woning heeft een tuin en een eigen oprit naar de garage. Woning twee heeft geen garage maar een ruime carport en een aparte fietsberging. De tuinen zijn zuidwestelijk georiënteerd waardoor je volop kan genieten van de zon.

Woning één en woning twee hebben een hellend dak met een vaste trap naar de zolder. Hier kan nog extra ruimte worden gecreëerd zoals een extra slaapkamer of een polyvalente ruimte. Bij de plannen die u hieronder kan downloaden laten we een illustratief voorbeeld zien hoe de zolder kan ingedeeld worden.

Voor gezinnen met kinderen is het er gezellig en rustig vertoeven en kunnen ze naar hartenlust  spelen zonder het gevaar van het alledaags verkeer.

 

Woonerf Tombroek, Nieuwbouw in Gullegem
Aan de Kleine Ieperstraat komen twee woningen met hellend dak. 
De vier ruime woningen die uitgeven op het binnenplein tellen vier slaapkamers
De woningen worden afgewerkt in samenspraak met onze interieurarchitecte
Vanuit de keuken en de living kan u genieten van het tuinzicht
foto site
Open zicht gevrijwaard
zicht naar voorgevel woningen met platte daken
zicht naar de achtergevel woningen met hellende daken

overzicht loten & plantekeningen

woning 1 (verkocht)woning 2Ruime woning met 3 tot 5 slaapkamers, carport en ruime fietsenberging. De zolder heeft een vaste trap waardoor extra slaapkamers of een polyvalente ruimte kunnen creëerd worden. Zuidwestelijk georiënteerde tuin.download/plannen/tombroekdreef-gullegem-woning-2-2019-03-28.pdfwoning 3 (verkocht)woning 4Ruime woning met 3, mogelijks 4 slaapkamers, een inpandige garage en zuidwestelijk georiënteerde tuindownload/plannen/tombroekdreef-gullegem-woning-4-2019-03-28.pdf
woning 5 (verkocht)woning 6 (verkocht)illustratief zolderplan woning 1 (verkocht)illustratief zolderplan woning 2download/plannen/woning-2-illustratief-zolderplan.pdf

Vragen of interesse?

Heeft u vragen over dit project, of wenst u meer informatie? Contacteer dan geheel vrijblijvend Mieke Borret via 0488 / 24 37 65 of email (miekeborret@driemo.be). Klik desgewenst op de knop hiernaast om ons te contacteren via het algemene contactformulier.
Contacteer ons

Een greep uit onze projecten

X
Download bestand

Vul uw naam en e-mailadres in om dit document te kunnen downloaden.