Oostduinkerke

Residentie Wanderer

Nostalgie, moderne esthetiek en functionaliteit verenigd in een sterk architecturaal concept: dat is Residentie Wanderer te Oostduinkerke.

Oostduinkerke is een dorp aan de Belgische Kust en een deelgemeente van de gemeente Koksijde. Oostduinkerke heeft tal van exclusieve wijken waaronder Sint-André en Duinpark.
De gemeente Koksijde ligt tussen Nieuwpoort en De Panne.

Residentie Wanderer telt vijftien villa-appartementen en garages, die te koop worden aangeboden.

Bij het interieur van de nieuwbouwappartementen is niets aan het toeval overgelaten. De continue samenwerking tussen de architect en onze binnenhuisarchitecte resulteerde in de ontwikkeling van ruime en toegankelijkewoonappartementen waarin wooncomfort en functionaliteit hand in hand gaan.

Alle appartementen hebben grote raampartijen waardoor er een optimale lichtinval aanwezig is. Vanop de ruime zonneterrassen kan u eindeloos genieten van de gezonde zeelucht.

De nieuwe appartementen zijn luxueus afgewerkt met een eigentijdse, ingerichte keuken  en badkamer. De appartementen hebben twee of drie slaapkamers. Gezien de ruime oppervlaktes van de appartementen kan er permanent gewoond worden, maar kunnen ook gebruikt worden als tweede verblijf.

Residentie Wanderer, Oostduinkerke
Interieur leefruimte
Interieur
Badkamer
Slaapkamer

Vragen of interesse?

Heeft u vragen over deze referentie, of wenst u meer informatie? Contacteer dan geheel vrijblijvend onze verkoopscoördinator Mieke Borret via 0488 / 24 37 65 of email (miekeborret@driemo.be). Klik desgewenst op de knop hiernaast om ons te contacteren via het algemene contactformulier.
Contacteer ons

Een greep uit onze referenties