Lauwe

Woonerf Lindenhof

Wonen in Lauwe is kiezen voor een gemakkelijke bereikbaarheid tussen de driehoek Kortrijk, Roeselare en Menen.
De prachtige ligging vlakbij het centrum van Lauwe en Wevelgem met een vlotte verbinding naar de opritten E403 en E17, is een troef.
Lauwe is een dorp gelegen naast Wevelgem en vlakbij de Leie waar het rustig vertoeven is.
Het woonerf Lindenhof omvat 21 betaalbare, eigentijdse woningen in diverse stijlen, die te koop worden aangeboden.
Dit woonproject wordt omringd door drie straten in hartje Lauwe: de Brugstraat, Zwingelstraat en Opstal. De gezellige woonwijk biedt een thuis voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime, rustige en kindvriendelijke woonplaats.
De nieuwe wijk ligt op een boogscheut van het centrum van Lauwe en combineert de voordelen van een dorp met de rust van de vrije natuur. De school en winkels liggen op een wandelafstand van de woningen.

Lindenhof is een bijzonder woonproject waarin comfort, stijl en kwaliteit centraal staan. De nauwkeurige samenwerking tussen de architect en de eigen binnenhuisarchitecte resulteerde in praktisch in te richten woningen. Al van bij het ontwerp staat het wooncomfort van de toekomstige bewoners voorop.
Het eigen studiebureau zorgde verder voor kwaliteitsvolle en duurzame technieken en keek erop toe dat alle materialen aan de strenge vereisten van isolatie en ventilatie voldoen.

De architecten hebben de ganse site een unieke en frisse uitstraling gegeven. Het ganse gezin kan genieten van de woningen met drie slaapkamers en hun comfort. De woningen worden, naar uw wens, afgewerkt zodat u zelf eigenlijk niks meer hoeft te doen.

Alle woningen hebben een zonnige tuin met terras en een garage of carport.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaartgegevens ©2018 Google

Gebruiksvoorwaarden

Woonerf Lindenhof, Lauwe
Woonerf Lindenhof
Woonerf Lindenhof
Interieur Lindenhof
Kwalitatief en praktisch ingerichte keuken naar eigen smaak
Ruime vestiairekast

Vragen of interesse?

Heeft u vragen over deze referentie, of wenst u meer informatie? Contacteer dan geheel vrijblijvend onze verkoopscoördinator Mieke Borret via 0488 / 24 37 65 of email (miekeborret@driemo.be). Klik desgewenst op de knop hiernaast om ons te contacteren via het algemene contactformulier.
Contacteer ons

Een greep uit onze referenties