Wonen in Ieper

Binnenkort starten we met het bouwen van een gloednieuwe verkaveling in Ieper: Frezenberg. Frezenberg is een nieuw en toekomstgericht woonproject met een link naar Heuvelland. Een échte thuis te midden van het groen. Frezenberg is gelegen langs de Frezenbergstraat en de Reinaertstraat in Ieper.

1. Het verleden en de toekomst

Vanuit Frezenberg sta je in een oogwenk in het historische centrum van Ieper. Met de fiets bereik je het station in 6 minuten en de Grote Markt in 8 minuten. Ieper biedt een rijk aanbod aan cultuur, ontspanning, horeca, winkels… Tevens kan je niet ontsnappen aan het oorlogsverleden, heel wat bezienswaardigheden herinneren aan de Groote Oorlog.

Ieper is een rustige en gezinsvriendelijke stad, gelegen op fietsafstand van Frezenberg én de wijde natuur van het Heuvelland. Frezenberg is slechts een aantal kilometer verwijderd van de bekende heuvels, Kemmelberg, Rodeberg, Monteberg, Zwarteberg,…

Tot slot zorgt de nabijheid van de A19 en de aanwezigheid van het openbaar vervoer voor een vlotte verbinding met andere steden.

2. Futureproof wonen

Frezenberg is geen klassieke verkaveling, maar een totaal nieuw woonconcept. Met oog voor zowel ecologie en duurzaamheid, voor privacy en comfort.

Frezenberg is meer dan klaar voor de toekomst. Er wordt maximaal ingezet op hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen, warmtepompen, thuisbatterij,… Bij Frezenberg zetten we volop in op gezellig en comfortabel wonen, energieneutraal én dat in een groen kader.

3. Indeling

Frezenberg wordt in twee fases gebouwd. Bij de eerste fase bouwen we 32 parkwoningen en 16 ééngezinswoningen. Tijdens de tweede fase worden er nog eens 31 ééngezinswoningen bijgebouwd. De parkwoningen tellen twee of drie slaapkamers, de ééngezinswoningen tellen vier slaapkamers.

Er is geen doorgaand verkeer mogelijk waardoor Frezenberg kindvriendelijk, rustig en gezellig is.

Ben je geïnteresseerd? Wij kunnen alvast niet wachten tot de bouwwerken starten. Vind alle details over dit nieuwe project via Frezenberg.be

vragen of interesse?

Wenst u meer informatie? 
Contacteer ons dan geheel vrijblijvend via onderstaande gegevens of gebruik ons contactformulier.

Mieke Borret
0488 24 37 65
miekeborret@driemo.be