Over ons

Bouwgroep Driemo is als projectontwikkelaar een familiale groep wat grote flexibiliteit biedt. De keuze van kwalitatieve en hoogwaardige materialen is de grootste prioriteit. “Onze gespecialiseerde syndicafdeling beheert praktisch alle gerealiseerde projecten. Dit levert ons een schat aan informatie die wij steeds gebruiken in ons streven naar perfectie”, besluit Philippe.

3 broers met een grote liefde voor bouwen: de oorsprong van Driemo. Gedreven door kwaliteit, niet door de rentabiliteit per steen. Voor u en voor ons, omdat de woonbeleving centraal staat. 

Driemo NV werd opgericht in 1969 door Daniël Driegelinck. Onder de impuls van zijn zoon Philippe Driegelinck is Driemo geprofessionaliseerd én geëvolueerd naar de projectontwikkelaar met een welomlijnde visie. 

Onze fundamenten 

Bouwgroep Driemo werd opgericht in 1969 door Daniël Driegelinck. Onder de impuls van zoon Philippe Driegelinck is Driemo geprofessionaliseerd en geëvolueerd naar de projectontwikkelaar met een welomlijnde visie.

Verkoop
Na uitvoerige gesprekken met de koper volgt de aankoop van jouw droomhuis.

Opvolging
De werken worden opgevolgd door onze eigen werfleiders.

Afwerking
Je wordt persoonlijk begeleid door onze interieurarchitecte.

Sleutel
Als jouw woning klaar is, ontvang je de sleutel van jouw nieuwe thuis.

Als koper heb jij de touwtjes in handen bij Groep Driemo. Je wordt het hele proces begeleid door een professioneel team.

persoonlijk interieuradvies

Ook de interieurarchitectuur in handen van specialisten. Zo geeft onze interieurarchitecte Ilse Loonis u interieuradvies. “Het belangrijkste doel van mijn werk is nog steeds dat een bewoner zich thuis voelt in zijn interieur. Een interieur moet een ziel hebben; een weerspiegeling van uw persoonlijkheid”, vertelt Ilse.

Dankzij de inbreng van Ilse staan interieur en exterieur bij ons niet los van elkaar. Net omdat zij van meet af aan betrokken wordt bij het ontwerp, vloeien beide aspecten naadloos in elkaar. Meer zelfs, door de nauwe samenwerking met de architect straalt uw woning/ appartement een ongeziene klasse uit. Uiteraard verliezen we comfort, functionaliteit en zorgvuldige materiaalkeuze niet uit het oog.

Eerst krijgt u uitgebreid het woord. Uw wensen worden in kaart gebracht. We peilen naar uw leefgewoonten en persoonlijke smaak. Draagt minimalistisch uw voorkeur weg, of toch liever een tijdloze stijl? Samen met u gaat Ilse op zoek naar het perfecte evenwicht tussen licht, ruimte en materiaal.

Meer informatie?

Aarzel niet om ons te contacteren

contacteer ons